Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Zadnje teme | » Romanticne porukeSre Mar 07, 2012 8:25 pm od Gagulence » Tose ProeskiSre Feb 15, 2012 3:53 am od Gagulence » <<<<LOVE>>>>Pet Mar 04, 2011 1:43 am od krokodilka_no1 » Pesme koje rado slusamo, a verujem da ih je dosta i razlicitog zanraPon Feb 21, 2011 12:27 pm od Anchica » SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINAČet Feb 03, 2011 2:55 am od vanja » Ta slatka stvorenjaNed Jan 23, 2011 2:17 pm od krokodilka_no1 » AL@PACE DOBRO DOSLISub Jan 22, 2011 8:11 pm od krokodilka_no1 » Ko su najvatreniji ljubavniciSub Jan 22, 2011 6:22 am od krokodilka_no1 » Strana muzikaUto Dec 28, 2010 8:48 pm od Anchica |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 205 dana Ned Okt 13, 2024 8:18 pm |
Statistike | Imamo 41 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je auroreta1
Naši korisnici su poslali ukupno 2441 članaka u 199 teme
|
|
| JASTUK ZA DVOJE | |
| | Autor | Poruka |
---|
ORAO
Broj poruka : 89 Datum upisa : 05.05.2009 Godina : 46 Lokacija : Jagodina
| Naslov: JASTUK ZA DVOJE Pon Maj 18, 2009 5:00 pm | |
| Ovo je pesma za tvoja usta od visanja i pogled crn. Zavoli me kad jesen duva u pijane mehove. Ja umem u svakoj kapiji da napravim jun. I nemam obicne srece. I nemam obične grehove. Podelicu s tobom sve bolesti i zdravlja. Zavoli moju senku sto se tetura niz mokri dan. Sutra nas mogu sresti ponori. Ili uzglavlja. Svejedno: lepo je nemati plan. Zavoli trag mog osmeha na rubu case, na cigareti, i blatnjav hod duz ulica koje sigurno nekuda vode. Cak i kad ti se cini da ih mi nekud vodimo, one se smeskaju blago i nekuda nas vode. Bicemo tamo negde mozda suvise voljeni. | |
| | | tamnokosa
Broj poruka : 42 Datum upisa : 09.11.2009
| Naslov: Re: JASTUK ZA DVOJE Sre Nov 11, 2009 10:48 pm | |
| NASA TAJNA O tebi necu govoriti ljudima. Necu im reci da li si mi samo poznanik bio ili prijatelj drag ni kakav je,ni da li je u nasim snovima i zudima dana ovih ostao trag.... Necu im reci da li iz osame zedji,umora,ni da li je ikada ma koje od nas drugo volelo niti srce nase da li nas je radi nas, ili radi drugih, kadgod bolelo..... Necu im reci kakav je sklad oci nase cesto spajao u sazvezdje zedno ni da li sam ja ili si ti bio rad da tako bude ili nam je bilo svejedno.... Necu im reci da li je zivot ili od smrti strah spajao nase ruke ni da li zvuke smeha voleli smo vise od suma suza..... Necu im reci nijedan slog jedini sta je moglo, ni da li je moglo nesto da uplete i sjedini duse nase kroz citav vek ni da li je otrov ili lek ovo sto je doslo onome sto je bilo..... Nikome necu reci kakva se zbog tebe pesma dogadja u meni vecito da li opija toplo kao sume nase sproleca, ili tiha i tuzna cuti u meni recito. O,nikome necu reci da li se radosna ili boleca pesma dogadja u meni..... Nikome necu reci kakva se zbog tebe pesma dogadja u meni vecito da li opija toplo kao sume nase sproleca, ili tiha i tuzna cuti u meni recito. O,nikome necu reci da li se radosna ili boleca pesma dogadja u meni.... Ja vise volim da precutane odemo ona i ja tamo gde istom svetloscu sja i zora i noc i dan tamo gde su podjednako tople i sreca i bol ziva tamo gde je od istog vecnog tkiva i covek i njegov san.... D.Maksimovic | |
| | | tamnokosa
| Naslov: :))) Čet Nov 12, 2009 2:42 pm | |
| **************** **************** Moja si najljepsa pjesma svijeta Najljepsa ruza sto u proljece cvijeta Uz tebe se samo sreca stvara To ti moje srce iz duse progovara Moja si najveca ljubav na svijetu Uz tebe ne osjecam nikakvu sjetu Potices u meni sve najbolje sto ima I zato osim srece, nista drugo u meni nema ... ................................... ZATO .......................... Usne jedino zato postoje da s nekim podelis nesto svoje. I da ti sapat sapatom vrate. Usne postoje da se pozlate .... | |
| | | Emma
Broj poruka : 15 Datum upisa : 07.03.2010 Godina : 44 Lokacija : Germany
| Naslov: Re: JASTUK ZA DVOJE Čet Mar 11, 2010 12:48 pm | |
| "Slovo o ljubavi"
Ako se volite ljubavlju koja buja u samoći, od razdaljine, koja je više od sna nego od svesti, i po rastanku drhtaćete od miline, mognete li se još ikada sresti..
Vi koji se volite ljubavlju isposnika, sa strahom od sagrešenja, koji kao ptica o kavez lomite krila, sećaćete se uvek jedno drugom lika. I po rastanku zamreti vam neće gušena htenja...
Ako zbog nje patiš od nesanice i u ponoć hodaš budan po bašti, ako te lomi neutoljena želja luda, sećanja na nju nikad se neces spasti...
Onih s kojima se igramo oko vatre, a bojimo se da je dodirnemo, s kojima idemo kraj ponora nezagrljeni i nemi, sećaćemo se dugo ma i zavoleli zatim druge...
Ako je želis bezgranično, a sediš kraj nje bez glasa slušajući bajku koja se u vama rađa, svanuću slično, pamtićeš je i kad se zima pred tobom zabelasa....
Ako veruješ sedeći uz nju da je ljubav maslačkov puhor koji svaki dodir moze da strese, ako voliš u njoj san i dete, ako ti je bez nje pusto i gluho, misao na nju budiće te i kad se rastanete...
Zauvek se pamte oni s kojima se grlili nismo, čije su nam usne ostale nepoznate, kojima smo samo s proleća, u snu, pisali pismo. Oni koji se kao reke ne mogu sliti, među kojima nema spojnog suda krvi i krvi vrele, a srca im se dozivaju ludo, zaboraviti se neće ni kad im duše budu posedele...
Ako vam je ljubav nož u srcu, a bojite se taj nož izvući, kao da ćete tog časa umreti, pamtiće te on, setiće te se i umirući...
Oni zbog kojih srca osećamo kao ranu, ali ranu zbog koje se jedino živi, u sećanje nam banu i kad zavolimo druge - i osetimo se nesrećni i krivi... | |
| | | tamnokosa
| Naslov: ***** LAZ ***** BAS SVE JE LAZ ***** Uto Apr 20, 2010 2:07 am | |
| *** NIJE MI ZAO STO LAZE, VEC STO MISLI DA SAM U TU LAZ POVEROVALA *** ........................... KAZU MI .................................. ...................Mnogi su mi rekli da nisam kao druge,............................ ..............da sam cudna, da sam sutljiva i ne znam da molim,................. .......................istina je u sredini negdje....................... ***********ja samo sa svoj nacin volim ...*********** ............. ZA USPOMENU ........ | |
| | | PlavoOoka
Broj poruka : 867 Datum upisa : 08.04.2010 Godina : 31 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: JASTUK ZA DVOJE Pet Maj 14, 2010 11:00 pm | |
| NESTVARNA
Ja te nocu sanjam, a neznam ti ni ime, lutko moja mala, vec proleca i zime.
I mozda sam te sreo, a da to nisam znao, i sve bih tebi dao, i poljubce ti krao.
Al,tuzna mi je prica, srce mi ne spava, ja neznam dal'si prava, dal'je san il'java.
Zbog tebe sve bih smeo, dao ti neba deo, sve uzdahe i suze, za tebe svoj zivot ceo.
Kao mesecar, nocu lutam sam, da te pronadjem, da te ukradem, za sebe | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: JASTUK ZA DVOJE | |
| |
| | | | JASTUK ZA DVOJE | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |